Φεστιβαλ Εν Όρεσι 2012 (1η μέρα)

Ημερομηνία Ενάρξης Εκδήλωσης: 11 Αυγούστου 2012

 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά για δεύτερη χρονιά!

Με φόντο τη μαγική φύση του Καρπενησίου, το «En ‘Oresi» festival, ένα φεστιβάλ με … ορεινό χαρακτήρα, θα φιλοξενηθεί για δεύτερη χρονιά στις 11, 12 & 13 Αυγούστου στον καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

 

 

 

 

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

 

ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Τρεις γενιές κλαρίνο
Παππούς -Παιδί -Εγγόνι

Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς γεννήθηκε στο Δελβινάρι της Ηπείρου το 1934 και ασχολήθηκε με την τέχνη του κλαρίνου, που ήταν παράδοση στην οικογένειά του, από την ηλικία των 11 ετών. Στο κλαρίνο του αναστενάζει, δακρύζει, μοιρολογά, χαμογελά και χορεύει όλη η Ελλάδα. «Όταν παίζω, πάω εκεί που ?ε πάει το συναίσ θημα και εκείνο που φτιάχνω εκείνη τη στιγμή είναι κάτι καινούργιο», λέει ο Πετρολούκας Χαλκιάς. Παρέα με το γιο και τον εγγονό του και τους τραγουδιστές Δημήτρη Καλογήρου, Γιούλα Κοτρώτσου, και Δημήτρη Τζουμερκιώτη θα στήσουν μεγάλο γλέντι στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

 

 

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ

Ο Σαράντης Σαλέας (αδελφός του μοναδικού κλαρινιτζή Βασίλη Σαλέα) είναι μια ζωή μέσα στη μουσική! Το πάθος του για αυτήν τον οδήγησε, από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά στις αίθουσες των ωδείων και λίγο αργότερα στα νυκτερινά κέντρα. Η τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» χάρισε πριν από λίγο καιρό στον Σαράντη Σαλέα τη δικαίωση που περίμενε μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς.
Έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, τον Αλέκο Χρυσοβέργη, τον Σπύρο Γιατρά, την Ελένη Βιτάλη και την Πίτσα Παπαδοπούλου και έχει τραγουδήσει Πλέσσα, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Λοίζο, Μάλαμα και Περίδη κ.α.
Ο μοναδικός Σαράντης Σαλέα ς, σε μια ξεχωριστή βραδιά στο «EN’ORESI» FESTIVAL θα ερμηνεύσει μεγάλους Έλληνες συνθέτες και δημιουργούς και επικεφαλής μιας πολυμελούς ορχήστρας θα μας προσφέρει ένα πρόγραμμα σε ζωντανούς παραδοσιακούς έθνικ ρυθμούς!

 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Γενική είσοδος ανά ημέρα: 12 ευρώ
Στο Ταμείο: 15 ευρώ
Εισιτήριο τριημέρου με δωρεάν camping και parking: 30 ευρώ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Καρπενήσι
ALKYONI TRAVEL AGENCY
Ζηνοπούλου 32,
τηλ.22370 22822, 697 20 58 064

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση (βιογραφικά καλλιτεχνών και φωτογραφικό υλικό) απευθυνθείτε στο Promo Department: press@didimusic.gr

Επικοινωνήστε με το Δήμο Καρπενησίου:

www.karpenissi.gr, politis.karpenissi.gr, Σελίδα του Δήμου Καρπενησίου στο Facebook

e-mail: dimoskarpenisiou@gmail.com, τηλ: 2237350043