Φεστιβάλ Εν Όρεσι 2011

Ημερομηνία Ενάρξης Εκδήλωσης: 5 Αυγούστου 2011

«Εν’ Όρεσι» σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά «στα βουνά» και σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι. Ο χώρος του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το πυκνό ελατόδασος που το περιστοιχίζει θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους κατασκηνωτές  του festival, αποδεικνύοντας ότι το Καρπενήσι είναι ιδανικός τόπος ξεκούρασης και διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου. Το «En’ Oresi» festival, με τη συνδρομή γνωστών ονομάτων της Ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Πυξ Λαξ & ο Σωκράτης Μάλαμας,  το «EnOresi» festival μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πανέμορφη περιοχή του Καρπενησίου και να συμμετάσχουμε σε μία μοναδική γιορτή, όπου διαμορφώνεται ανά ημέρα ως εξής:

 

5 Αυγούστου:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3 

Δείτε πως ένα σύνολο των τριών (Γιάννης Αγγελάκας, Ντίνος Σαδίκης, Στάθης Αραμπατζής) με όπλα μόνο τη φωνή, ένα μπαγλαμά και μία κιθάρα μπορεί να κλέψει την παράσταση και να σε οδηγήσει σε ντελίριο! 

VLASTUR

Electro dub ethnic ήχοι με ambient αποχρώσεις από έναν καταξιωμένο Έλληνα μπασίστα!

 

6 Αυγούστου:

ΠΥΞ ΛΑΞ

Σε μια σειρά επανεμφανίσεων που εμπνεύστηκαν ο Μάνος Ξυδούς, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας καλούν όλους εμάς να τραβήξουμε μαζί την αυλαία σε μια μουσική γιορτή, που θα θυμηθεί τις καλύτερες στιγμές της πορείας των Πυξ Λαξ  και που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη τους, Μάνο Ξυδούς.  ΕΜΕΙΣ.. ΕΚΕΙ!

 

7 Αυγούστου:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Κάθε συναυλία, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοκλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

 

Η προπώληση ξεκινά ΑΜΕΣΑ

 Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

 11  € :  Γενική είσοδος ανά ημέρα αποκλειστικά για τους κατοίκους Καρπενησίου

15  € :  Γενική είσοδος ανά ημέρα

30 € :  Εισιτήριο τριημέρου με camping

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Καρπενήσι

ΑΛΚΥΟΝΗ TRAVEL AGENCY

ΕΥ ΖΗΝ – ACTIVE