Βουνο…παιχνιδίσματα- Πρόγραμμα εβδομάδας

“Από την Δευτέρα 19 Ιουνίου και για έξι εβδομάδες ΒΟΥΝΟ..ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΟΥΜΕ!!!!

Αγαπητοί Γονείς,

Ο Δήμος Καρπενησίου σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και την στήριξή σας στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης, «Βουνο..παιχνιδίσματα».

Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά περιμένουμε την Δευτέρα 19 Ιουνίου τους μικρούς μας φίλους από τις 7.30 στο χώρο του 3ου Δημοτικου Σχολείου για να περάσουμε έξι εβδομάδες δημιουργικής και εκπαιδευτικής απασχόλησης, γεμάτες με χρώματα και παιχνίδια!

Η προσέλευση και η αναχώρηση των παιδιών θα γίνεται με τη συνοδεία των γονιών από την είσοδο επί της οδού Λεπενιώτη. Τα «Βουνο..παιχνιδίσματα» λειτουργούν από τις 7:30 έως τις 15:30, Δευτέρα έως Παρασκευή.  Υπενθυμίζουμε ότι η ώρα προσέλευσης και αναχώρησης των παιδιών είναι ελεύθερη, παρακαλούνται όμως οι γονείς να συνεργαστούν με τους εκπαιδευτικούς και τους γυμναστές του προγράμματος, ώστε η είσοδος και έξοδος των παιδιών να μην επηρεάζει την εξέλιξη των δραστηριοτήτων.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Νερό
  • Κολατσιό
  • Μεσημεριανό (αν αποχωρούν μετά τις 13.30)
  • Καπέλο

Την πρώτη ημέρα οι γονείς / κηδεμόνες παρακαλούνται θερμά να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες (προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και απόδειξης συμμετοχής) και να υπογράψουν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης αναφορικά με τον ενήλικα που θα παραλαμβάνει το παιδί. Τα έντυπα θα διατίθενται από την παιδαγωγό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τα «Βουνο..παιχνιδίσματα»  την πρώτη εβδομάδα(19-23 Ιουνίου) έχει ως εξής:

Βουνο…παιχνιδίσματα

Δευτέρα 19 έως Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

(*ΕΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΡΔΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ)

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δημήτρη Αντωνίου και την Γυμνάστρια κα Κωνσταντίνα Μπάρλα, τους Γυμναστές – Συνεργάτες του Προγράμματος Άθλησης Για όλους κκ. Γιάννη Χαλκιά, Δήμητρα Λάππα, Ηλία Τσιγαρίδα και Βιβή Πασσά. Ευχαριστούμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Καρπενησίου!