Βουνο…παιχνιδίσματα Α’ περίοδος

“Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και για οχτώ εβδομάδες…

ΒΟΥΝΟ..ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΟΥΜΕ και φέτος!!!!

Αγαπητοί Γονείς,

Ο Δήμος Καρπενησίου σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης, «Βουνο..παιχνιδίσματα».

Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου τους μικρούς μας φίλους από τις 7.30 στο χώρο του 3ου Δημοτικου Σχολείου για να περάσουμε οχτώ εβδομάδες δημιουργικής και εκπαιδευτικής απασχόλησης, γεμάτες με χρώματα και παιχνίδια!

Η προσέλευση και η αναχώρηση των παιδιών θα γίνεται με τη συνοδεία των γονιών από την είσοδο επί της οδού Λεπενιώτη. Τα «Βουνο..παιχνιδίσματα» λειτουργούν από τις 7:30 έως τις 15:30, Δευτέρα έως Παρασκευή.  Υπενθυμίζουμε ότι η ώρα προσέλευσης και αναχώρησης των παιδιών είναι ελεύθερη, παρακαλούνται όμως οι γονείς να συνεργαστούν με τους εκπαιδευτικούς και τους γυμναστές του προγράμματος, ώστε η είσοδος και έξοδος των παιδιών να μην επηρεάζει την εξέλιξη των δραστηριοτήτων.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Νερό
  • Κολατσιό
  • Μεσημεριανό (αν αποχωρούν μετά τις 13.30)
  • Καπέλο

Την πρώτη ημέρα οι γονείς / κηδεμόνες παρακαλούνται θερμά να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες (προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και απόδειξης συμμετοχής) και να υπογράψουν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης αναφορικά με τον ενήλικα που θα παραλαμβάνει το παιδί. Τα έντυπα θα διατίθενται από την παιδαγωγό.

Φέτος, στην προσπάθειά μας για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, συνεργαζόμαστε με το ΚΔΑΠ και συγκεκριμένα με τη μουσικό κ. Μαρία Φουρλιά και τη γυμνάστρια Βιβή Πασσά που θα πλαισιώσουν εβδομαδαία τη δράση και θα προσφέρουν δημιουργικές ασχολίες στα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δημήτρη Αντωνίου και κυρίως τους εθελοντές μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που για ακόμα μια χρονιά αγκαλιάζετε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Καρπενησίου!