Βουνο…παιχνιδίσματα- Πρόγραμμα 2ης εβδομάδας

“ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…ΒΟΥΝΟ..ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΟΥΜΕ!!!!

 Αγαπητοί Γονείς,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιρινού πρoγράμματος απασχόλησης του Δήμου Καρπενησίου, «Βουνο..παιχνιδίσματα», όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να αθληθούν!

Για την δεύτερη εβδομάδα (26- 30 Ιουνίου) το αναλυτικό πρόγραμμα για τα «Βουνο..παιχνιδίσματα» έχει ως εξής: 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

 

Υπενθυμίζουμε ότι η προσέλευση και η αναχώρηση των παιδιών θα γίνεται με τη συνοδεία των γονιών από την είσοδο επί της οδού Λεπενιώτη. Τα «Βουνο..παιχνιδίσματα» λειτουργούν από τις 7:30 έως τις 15:30, Δευτέρα έως Παρασκευή.  Η ώρα προσέλευσης και αναχώρησης των παιδιών είναι ελεύθερη, παρακαλούνται όμως οι γονείς να συνεργαστούν με τους εκπαιδευτικούς και τους γυμναστές του προγράμματος, ώστε η είσοδος και έξοδος των παιδιών να μην επηρεάζει την εξέλιξη των δραστηριοτήτων.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Νερό
  2.  Κολατσιό
  3.  Μεσημεριανό (αν αποχωρούν μετά τις 13.30)
  4.  Καπέλο

Παρακαλούνται οι γονείς / κηδεμόνες να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες (προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης, απόδειξης συμμετοχής, υπογραφή εντύπου υπεύθυνης δήλωσης αναφορικά με τον ενήλικα που θα παραλαμβάνει το παιδί).

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας την Α.Λ.Α.Κ. και τον κ. Δημήτρη Κεφαλά, Δάσκαλο Οδήγησης.