Σύσκεψη των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σύσκεψη των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με αντικείμενο την αναλογική και επί ίσοις όροις κατανομή των χώρων προεκλογικής προβολής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

Τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων, που μετέχουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε κοινή σύσκεψη την  15η Μαΐου 2024 και ώρα 11:00 στην έδρα του Δημοτικού Καταστήματος στο Δημαρχείο Καρπενησίου, επί της οδού Ύδρας 6 (1ος όροφος).

Μοναδικό θέμα της σύσκεψης θα είναι η κατανομή των χώρων προεκλογικής προβολής, ο καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών, καθώς και άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν να είναι διαπιστευμένοι από το πολιτικό κόμμα ή το συνασπισμό κομμάτων που εκπροσωπούν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ