Σε λειτουργία και πάλι ο Δημοτικός Κινηματογράφος

Από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 ξεκινά και πάλι η λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου. Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη των δημοτών για εναλλακτική διασκέδαση και αφού επιλύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που στερούσαν τη δυνατότητα παροχής της εν λόγω υπηρεσίας ,ο Δήμος Καρπενησίου και ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ επαναφέρουν δυναμικά τις προβολές.
Με ταινίες του 2013, για μικρούς και μεγάλους, το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου θα μετατρέπεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα το απόγευμα σε κινηματογράφο. Οι τιμές εισιτηρίου έχουν μειωθεί αισθητά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πρόσβαση σε κάθε δημότη (4 ευρώ φοιτητικό/μαθητικό, 6 ευρώ ενηλίκων).
Η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Ευδοξία Κονιαβίτη δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να επαναλειτουργήσουμε τον Δημοτικό Κινηματογράφο, μία υπηρεσία με πολιτιστικές αλλά και κοινωνικές διαστάσεις. Από την πλευρά μας, έχουμε κάνει σημαντικές μειώσεις στην τιμή των εισιτηρίων ενώ φροντίζουμε να επιλέγουμε και ταινίες πρώτης προβολής. Περιμένουμε όλους τους δημότες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να συνεχίσουμε τις προβολές μέχρι την άνοιξη».

Δείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα των ταινιών του Νοεμβρίου