Το Ramblers έρχεται στο Δήμο Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου αποτελεί και επίσημα πλέον έναν από τους καλύτερους προορισμούς για το μεγαλύτερο πρακτορείο περιπατητικού τουρισμού της Μ. Βρετανίας.

Το Ramblers για το 2013 οργανώνει εναλλακτικές διακοπές στο Καρπενήσι. Την Άνοιξη θα καλωσορίσουμε τα πρώτα οργανωμένα group Βρετανών τουριστών στο Δήμο μας.

Ήδη, στην ιστοσελίδα του πρακτορείου έχουν ανακοινωθεί τρεις ημερομηνίες αναχώρησης τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο, ενώ σύμφωνα με τους υπευθύνους θα οριστούν και νέες ημερομηνίες σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Ταυτόχρονα, θα αποσταλεί το νέο φυλλάδιο του τουριστικού πρακτορείου, το οποίο φιλοξενεί αφιέρωμα στο Δήμο Καρπενησίου, στους πελάτες του που υπερβαίνουν τις 70.000.

Ο τουρισμός για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί βασική προτεραιότητα. Αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στην οικονομία της περιοχής, ο Δήμος Καρπενησίου καταβάλει συστηματικές και συντονισμένες προσπάθειες για την ενίσχυσή του. Τα πακέτα διακοπών του Ramblers αποτελούν ένα μόνο από τα απτά αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών, οι οποίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορεί κανείς να δει το αφιέρωμα του Ramblers για το Δήμο Καρπενησίου και το ποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι διακοπές αυτές σας ταξιδεύουν σε μια διαφορετική Ελλάδα όπου η φυσική ομορφιά κυριαρχεί. Εκπληκτικό τοπίο, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, απομονωμένα μοναστήρια και εκκλησίες, θαυμάσια τοπική κουζίνα και ένα φιλικό καλωσόρισμα  συνθέτουν την προσφορά μας για ιδανικές πεζοπορίες».

http://www.ramblersholidays.co.uk/?pageID=3&HolidayID=1545