Πρόσκληση σε χορηγούς για τη στήριξη του ορεινού Αγώνα Δρόμου “Karpenissi Trail”

Μια νέα δράση για τον ορεινό αθλητισμό της περιοχής μας. Ένας μεγάλος αγώνας δρόμου προγραμματίζεται για τον Οκτώβρη του 2022 με brandname «Karpenissi trail».

Η άγρια ομορφιά της Καλιακούδας και η καταπληκτική θέα που κόβει την ανάσα  σε συνδυασμό  με την ορμή και τη δυναμική των δικών μας αθλητών με τις σπουδαίες διακρίσεις τους σε μεγάλες διοργανώσεις αγώνων τρεξίματος, αποτελούν τους λόγους που μας οδήγησαν στη διοργάνωση ενός ορεινού αγώνα δρόμου δοκιμάζοντας τα όρια της αντοχής και δίνοντας την εμπειρία ενός αυθεντικού τρόπου ζωής στην ευρυτανική φύση.

Φορείς, σύλλογοι, αθλητές, εθελοντές και η τοπική κοινωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο την καθιέρωση ενός ορεινού αγώνα δρόμου με αγωνιστική ποικιλία που θα κερδίσει από τον μικρό ερασιτέχνη αθλητή μέχρι και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες αθλητές χαρίζοντας στη διοργάνωση έναν ξεχωριστό και μοναδικό χαρακτήρα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της οργάνωσης, η ομάδα συντονισμού, καλεί όσους από τους επιχειρηματίες της εστίασης και των καταλυμάτων της περιοχής μας επιθυμούν να γίνουν χορηγοί της δράσης και να προωθηθούν αντίστοιχα από την ιστοσελίδα του αγώνα, να δηλώσουν τη συνδρομή τους μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 στο τηλέφωνο 2237350024.   

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο μας και την ανάδειξη της Ευρυτανίας ως ξεχωριστό αθλητικό προορισμό της Ελλάδας.