Πρόσκληση σε βιωματικό εργαστήρι: Νέες μορφές τοπικής απασχόλησης και ανάπτυξης στο Καρπενήσι

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Π.Ε. Ευρυτανίας, σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.), για τις ανάγκες του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD) στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016 – Κ.Σ. Ευρυτανίας με Κωδικό/MIS 5000186.» πραγματοποιεί Βιωματικό Εργαστήρι στις ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στην Π.Ε. Ευρυτανίας, στο Καρπενήσι.

Η δράση απευθύνεται στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD) και θα υλοποιηθεί στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Καρπενησίου, επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 1,  τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 25/01/2018, 09.00-17.00 &

Παρασκευή 26/01/2018, 09.00-17.00

Το πρόγραμμα της διημερίδας «Νέες Μορφές Τοπικής Απασχόλησης και Ανάπτυξης», συνολικής διάρκειας 16 ωρών, αποβλέπει  στη μάθηση εκ μέρους των ωφελούμενων εναλλακτικών τρόπων και διαδικασιών ανάπτυξης τοπικής βιοποριστικής απασχόλησης αλλά και της συλλογικής παροχής κοινωνικών και δημοτικών υπηρεσιών προς τους ίδιους και τις οικογένειές τους προκειμένου:

 – είτε να αυτοαπασχοληθούν οι ίδιοι,

– ή να συμβάλλουν στην απασχόληση των οικείων τους,

– να βελτιώσουν την πρόσβασή τους σε κοινωνικές και δημοτικές υπηρεσίες από τις οποίες σήμερα εξαιρούνται λόγω οικονομικής αδυναμίας.

 Για Δηλώσεις Συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε έως την Παρασκευή 19/01/2018:

 κα Κατερίνα Καλαντζή

Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας

Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι

Τηλ.: 2237350725

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ