Πρόσκληση σε εθελοντές για την οργάνωση του ορεινού Αγώνα Δρόμου «Karpenissi Trail»

Ο μεγάλος ορεινός αγώνας δρόμου που προγραμματίζεται για τον Οκτώβρη του 2022 με brandname «Karpenissi Trail» είναι γεγονός.

Η άγρια ομορφιά της Καλιακούδας και η καταπληκτική θέα που κόβει την ανάσα  σε συνδυασμό  με την ορμή και τη δυναμική των δικών μας αθλητών με τις σπουδαίες διακρίσεις τους σε μεγάλες διοργανώσεις αγώνων τρεξίματος, αποτελούν τους λόγους που μας οδήγησαν στη διοργάνωση ενός ορεινού αγώνα δρόμου δοκιμάζοντας τα όρια της αντοχής και δίνοντας την εμπειρία ενός αυθεντικού τρόπου ζωής στην ευρυτανική φύση.

Φορείς, σύλλογοι, αθλητές, εθελοντές και η τοπική κοινωνία ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο την καθιέρωση ενός ορεινού αγώνα δρόμου με αγωνιστική ποικιλία που θα κερδίσει από τον μικρό ερασιτέχνη αθλητή μέχρι και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες αθλητές χαρίζοντας στη διοργάνωση έναν ξεχωριστό και μοναδικό χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της οργάνωσης, η ομάδα συντονισμού, καλεί όσους επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην οργάνωση του «Karpenissi Trail», να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο τηλέφωνο 2237350075.   

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο μας και την ανάδειξη της Ευρυτανίας ως ξεχωριστό αθλητικό προορισμό της Ελλάδας.