Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες

Ο θεσμός των Λαϊκών Συνελεύσεων για ακόμη μία χρονιά βρίσκει εφαρμογή στο Δήμο Καρπενησίου. Ο Δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης έχει ήδη πραγματοποιήσει πάνω από πενήντα Λαϊκές Συνελεύσεις σε Τοπικές Κοινότητες και συνοικισμούς και συνεχίζει το πρόγραμμα των επισκέψεών του σε κάθε γωνιά του Δήμου Καρπενησίου μέχρι και το τέλος του Αυγούστου.
Κατά τη διάρκεια των συνελεύσεων, ο Δήμαρχος ενημερώνει τους δημότες για το έργο και τους στόχους του Δήμου Καρπενησίου, μα πάνω απ’ όλα έχει την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους και φυσικά να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.
Σε συνεργασία με τους Τοπικούς Εκπροσώπους και με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις μεγάλες περικοπές που έχει υποστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Δημοτική Αρχή λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των δημοτών σε όλη την επικράτειά του Δήμου.
Με γνώμονα την ορθή διοίκηση, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο εφόσον συνυπολογίζεται η γνώμη του κάθε δημότη ξεχωριστά-και αυτό εξασφαλίζεται με τις λαϊκές συνελεύσεις- ο Δήμος Καρπενησίου συνεχίζει το έργο του με αμείωτους ρυθμούς.