Μήνυμα Δημάρχου Καρπενησίου

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Βρισκόμαστε πλέον στο δεύτερο κύμα της υγειονομικής κρίσης, το οποίο έπληξε και την περιοχή μας, που κατάφερε να παραμείνει  Covid-free για εννέα ολόκληρους μήνες από την αρχή της πανδημίας.

Από την πρώτη στιγμή, στεκόμαστε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα απέναντι σε αυτή την τόσο δύσκολη και πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε.

Με την παρουσίαση και την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων στον τόπο μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμούς. Πρέπει όλοι να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη τόσο για τη δική μας ασφάλεια όσο και για την ασφάλεια των συνανθρώπων μας. Δεν φοβόμαστε, δεν πανικοβαλλόμαστε.

  • Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας ευλαβικά και πειθαρχημένα.
  • Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.
  • Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  • Αν αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε σύμπτωμα, μένουμε σπίτι και επικοινωνούμε με τον γιατρό μας.
  • Εμπιστευόμαστε μόνο τους ειδικούς και τους επιστήμονες για την ενημέρωσή μας.

Ο Δήμος Καρπενησίου στέκεται δίπλα σας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε σε τρόφιμα, φάρμακα ή για διεκπεραίωση εγγράφων με το δημόσιο, μπορείτε να καλείτε στη Γραμμή Δημότη στο 15455.

Είμαστε σε επαγρύπνηση και στη διάθεση των δημοτών μας για οποιαδήποτε ανάγκη που θα προκύψει.

Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε αυτή την υγειονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και την περιοχή μας, για να βγούμε αλώβητοι και από αυτή τη δοκιμασία. Φοράμε όλοι τις μάσκες μας, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Χωρίς πανικό, αλλά με σύνεση και ψυχραιμία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλο το υγειονομικό προσωπικό των μονάδων υγείας της περιοχής μας, στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας καθώς και τους εργαζομένους όλων των φορέων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Ο αγώνας συνεχίζεται…

Σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία. Πρέπει να παραμείνουμε στα σπίτια μας για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε και να στηρίξουμε αυτούς που δίνουν τη μάχη!

Εσείς μένετε σπίτι, εμείς μένουμε δίπλα σας!