Γιορτές Χειμώνα 2021 σύμφωνα με τα νέα μέτρα

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το κεντρικό κράτος, οι εκδηλώσεις των Γιορτών Χειμώνα αλλάζουν ως εξής:

Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές που ήταν προγραμματισμένες για την Πλατεία Φουρνάς στις 24 Δεκεμβρίου και στο Κρίκελλο στοις 25 Δεκεμβρίου 2021, το «Γλυκοπλάθουμε» στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου στις 26 Δεκεμβρίου καθώς και «Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Άγιου Βασίλη» στις 31 Δεκεμβρίου, λόγω της φύσης της εκδήλωσης, ακυρώνονται.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν η προβολή της χριστουγεννιάτικης ταινίας, σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου στις 18:00 με τίτλο «Χριστούγεννα στη Φάρμα των Ζώων» καθώς και η χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με τίτλο ¨Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς” τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα πραγματοποιείται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και για τους ανήλικους θεατές από 4 έως 17 ετών με τη δήλωση αρνητικού self test τελευταίου εικοσιτετραώρου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου και κατά την διάρκεια των παραστάσεων.