Ευχαριστήρια επιστολή προς τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Καρπενησίου

Με την έναρξη του σχολικού έτους η Δημοτική αρχή λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική δυσπραγία που μαστίζει τη χώρα μας και κατά συνέπεια και το δικό μας τόπο σε συνδυασμό με την ανεπαρκή στήριξη της εκπαίδευσης από την κεντρική κυβέρνηση αλλά και το υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία, θεωρήσαμε επιτακτική την ανάγκη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο μας για οικογένειες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.
Η πρωτοβουλία αυτή ευοδόθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για την πρώτη χρονιά λειτουργίας της. Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προήλθε αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων, που δήλωσαν συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που προσέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις αλλά και ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους διδάσκοντας τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Η προσφορά τους, το εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και η συνέπειά τους υπήρξε ανεκτίμητη!
Στόχος μας είναι η συνέχιση αλλά και βελτίωση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην πόλη μας. Για το λόγο αυτό καλούμε τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και στο επόμενο σχολικό έτος να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Γραφείο Δημάρχου.