Τα πρώτα αποτελέσματα από το ταξίδι εξοικείωσης των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων στο Δήμο Καρπενησίου

Δίνοντας έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Καρπενησίου, η Δημοτική Αρχή διοργάνωσε σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο, το Μάρτιο του 2012 ένα ταξίδι εξοικείωσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα μεγαλύτερα γραφεία εναλλακτικού τουρισμού της Αγγλίας.
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι απτά. Τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 η εκπρόσωπος του Ramblers, κ. Helen Nelson, ανακοίνωσε στο Δήμο Καρπενησίου, τον προγραμματισμό του πρακτορείου για το 2013.
Το Καρπενήσι έχει ενταχθεί στους προορισμούς του, με τρεις ομάδες επισκεπτών την άνοιξη και το Φθινόπωρο.
Τον προσεχή Σεπτέμβριο θα επισκεφθεί το Δήμο Καρπενησίου μία από τους οδηγούς των γκρουπ προκειμένου να έρθει σε επαφή με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου αλλά και να επιλέξει τις δραστηριότητες και τις διαδρομές που θα προτείνει στους Βρετανούς επισκέπτες του τόπου μας.
Ενώ τον Οκτώβρη, θα εκδοθεί από το Ramblers ειδικό έντυπο που θα διαφημίζει σε όλη τη Βρετανία το Καρπενήσι, ως ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης. Την ίδια εποχή, ο Δήμος Καρπενησίου θα ενταχθεί και στην ηλεκτρονική καμπάνια του εν λόγω τουριστικού γραφείου.