ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται σε ισχύ το υπ αριθμ. 14/2019 έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ. και προβλέπει πυκνές χιονοπτώσεις και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Το σύνολο των μηχανημάτων του Δήμου Καρπενησίου επιχειρεί συνεχώς και διατηρεί ανοικτή την πρόσβαση στους κεντρικούς άξονες της πόλης του Καρπενησίου καθώς και την πρόσβαση στις τοπικές κοινότητες.

Καλούνται οι οδηγοί να μην προσπαθούν σε καμία περίπτωση να μετακινήσουν τα οχήματά τους χωρίς χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Θερμή παράκληση απευθύνεται δε σε όλους, προς αποφυγή ατυχημάτων, να περιορίσουν τις μετακινήσεις στις άκρως αναγκαίες. Η Δημοτική Συγκοινωνία διεξάγεται συνεχώς με κατά τόπους τροποποιήσεις και σχετική ενημέρωση στις στάσεις.

Επισημαίνουμε ότι βρίσκεται σε ισχύ προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο άνω των 3.5 τόνων και των λοιπών βαρέων οχημάτων, και όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, όπως εκδόθηκε από τον Δ/ντη της Δ/νσης Αστυνομίας Ευρυτανίας.