Αιτήσεις για πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς

Ύστερα από συνεχείς προσπάθειες και παρακλήσεις προς το κεντρικό κράτος που κατέβαλε ο Δήμος Καρπενησίου προχωράει η διαδικασία έστω και καθυστερημένα παροχής αποκωδικοποιητών και εξοπλισμού ώστε όλοι οι κάτοικοι του Δήμου να έχουν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Από σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου έως και 19 Μαρτίου 2019 οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών του παρακάτω πίνακα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον Δήμο Καρπενησίου ή στα ΚΕΠ προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου για πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και να ενταχθούν σε αυτό. Το πρόγραμμα αφορά την επιχορήγηση μέσω Voucher μέχρι το ανώτατο χρηματικό όριο των 110€ συν ΦΠΑ ανά δικαιούχο, το οποίο χορηγείται μια και μόνο φορά και παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πρόσβαση στην τηλεοπτική κάλυψη. Συγκεκρικένα, μπορούν οι δικαιούχοι να αγοράσουν τις υπηρεσίες Cosmote TV ή Digea και τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Ο Δήμος Καρπενησίου για τον σκοπό αυτό της πλήρους ενημέρωσης των δυνητικών δικαιούχων έχει συστήσει ειδικό γραφείο ενημέρωσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 13:00 με το 2237350042.

Σημαντικές πληροφορίες: Υπάρχουν πέντε (5) διαφορετικές κατηγορίες αίτησης ανάλογα με την ηλεκτροδότηση της κύριας και μόνιμης κατοικίας και είναι οι εξής:

  1. Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία του ίδιου.
  2. Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία άλλου προσώπου το οποίο ζει.
  3. Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία θανόντα.
  4. Τα στοιχεία του λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος δεν ταυτίζονται με τα δικά του λόγω μεταβολής τους.
  5. Αδυναμία του αιτούντος ενδιαφερομένου να υποβάλει αυτοπροσώπως στην αρμόδια Αρχή Πιστοποίησης τα δικαιολογητικά έγγραφα για την πιστοποίησή του (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ,κλπ).

Ανάλογα με την κατηγορία οι ενδιαφερόμενοι συγκεντρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ