23η έκθεση Mitt στη Μόσχα

Δυναμική είναι η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – ΜΙΤΤ 2016, που πραγματοποιείται από 23ως 26 Μαρτίου στο Expocentre της Μόσχας.

 

Ο Δήμος Καρπενησίου κάτω από την «ομπρέλα» της Στερεάς Ελλάδας αναδεικνύει τα δικά του ξεχωριστά και μοναδικά χαρακτηριστικά προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών.

 

Στην έκθεση παρευρίσκεται η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου, κα Χορμόβα, με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, τον περιφερειακό σύμβουλο Π.Ε. Ευρυτανίας κ.Φακίτσα, τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ.Χαρδαλιά, τον προϊστάμενο τουρισμού Π.Ε. Ευβοίας κ.Πέππα και τον σύμβουλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ.Μούσιο.

 

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες στη 1 το μεσημέρι, τοπική ώρα, όπου παρευρέθηκε και η Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά.

 

Την έκθεση επισκέπτονται συνεχώς εκπρόσωποι της ρωσικής αγοράς και tour orerators. Κάθε χρόνο, η συγκεκριμένη έκθεση συγκεντρώνει τους περισσότερους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ρωσίας και άλλων χωρών.