Ολοκληρώνεται ο Δασοβοτανικός Κήπος στο Κεφαλόβρυσο

Οι εργασίες για το Δασοβοτανικό Κήπο στο Κεφαλόβρυσο θα έχουν ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κήπος αυτός δημιουργήθηκε με τη χρηματοδότηση της εταιρίας 3Ε, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, έπειτα από διαδικτυακή ψηφοφορία.
Έτσι λοιπόν στο Καρπενήσι θα βρεθούν την Παρασκευή στις 12:30, εκπρόσωποι της εταιρίας 3Ε και εκπρόσωποι της ΜΚΟ Αρκτούρος που υποστήριξε επιστημονικά τη δράση. Θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη στο χώρο του Κεφαλόβρυσου, και θα συναντήσουν τους φοιτητές και τους καθηγητές από το ΤΕΙ που εθελοντικά συμμετείχαν στη δημιουργία αυτού του ξεχωριστού έργου.
Στο Κεφαλόβρυσο θα τους καλωσορίσει ο Δήμαρχος Καρπενησίου.
Η Δημοτική Αρχή είναι ευτυχής που μέσα από την ψηφοφορία επιλέχθηκε το Καρπενήσι, για την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού περιβαλλοντικού έργου. Ο Δήμος Καρπενησίου θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία, συνδράμοντας καθοριστικά στην υλοποίηση της. Εξάλλου τελικός αποδέκτης αυτών των προσπαθειών είναι οι δημότες και οι επισκέπτες του τόπου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δήμο Καρπενησίου στην εταιρία 3Ε, τον Αρκτούρο και το ΤΕΙ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος .