Καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών με την ενσωμάτωση της πλατφόρμας novoville

Ο Δήμος Καρπενησίου πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, καινοτομεί για μια ακόμα φορά με την ενσωμάτωση στις διοικητικές του δομές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγραφής και διαχείρισης προβλημάτων καθημερινότητας του Δημότη «novoville».

Η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δημότη και επισκέπτη του Δήμου βρίσκεται στον πυρήνα των προσπαθειών που έχει καταβάλει η δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της . Με την ενεργοποίηση της Γραμμής του Δημότη «15455» καταφέραμε να γίνουμε παραλήπτες κάθε είδους ζητημάτων που απασχολούν τους Δημότες μας και να δρομολογούμε άμεσα την επίλυση τους. Όραμα και στόχος μας είναι η δημοτική αρχή να ακούει, να ενημερώνει και να επιλύει τα προβλήματα που συναντούν καθημερινά οι Δημότες και επισκέπτες στην πόλη μας. Στο πλαίσιο αυτό οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν δραστικά την σχέση Δήμου-Δημότη. Η ευρεία χρήση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων «smartphones» και του διαδικτύου αποτελούν τα νέα μέσα για την άμεση καταγραφή από τους Δημότες όλων των προβλημάτων που συναντούν στην καθημερινότητα τους και παράλληλα την ζωντανή ενημέρωση των δημοτικών υπηρεσιών για τα σημεία αυτά και την δρομολόγηση της επίλυσης του προβλήματος με τρόπο διαφανή, μετρήσιμο και ανιχνεύσιμο.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την επιτυχία της «Γραμμής του Δημότη» ο Δήμος Καρπενησίου πρωτοπορεί και ενσωματώνει πλήρως στις διοικητικές του δομές την καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής και διαχείρισης προβλημάτων του Δημότη «novoville» . Ο Δημότης αλλά και ο επισκέπτης του Δήμου θα μπορεί πλέον με την χρήση του κινητού του τηλεφώνου να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του στην πόλη λαμβάνοντας τοποθεσία, φωτογραφία και τύπο του προβλήματος και να στέλνει στις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα και χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες όλα τα ζητήματα που τον αφορούν. Οι υπηρεσίες του Δήμου από την άλλη πλευρά θα έχουν πραγματική εικόνα των προβλημάτων της πόλης, θα μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους και κυρίως θα είναι υπόλογες για το έργο και την ανταπόκριση τους προς του πολίτες. Κάθε φορά που ένα ζήτημα επιλύεται ο Δημότης λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο!

Η εφαρμογή «novoville» είναι διαθέσιμη για «κατέβασμα» για τηλέφωνα smartphones με λογισμικό Apple iOS και Google Android. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Καρπενησίου αποτέλεσε Δήμο πιλότο για την λειτουργική ολοκλήρωση και τελειοποίηση του ηλεκτρονικού συστήματος novoville.

Μάθετε περισσότερα και κατεβάστε την εφαρμογή στον ιστότοπο της υπηρεσίας  www.novoville.com